Actueel

Q update 

De Q-Concepts GGZ zelfonderzoek tool 2015 staat voor u klaar!

Na het intensieve traject rondom zelfonderzoek 2013 en 2014 is vandaag het zelfonderzoek 2015 bekend geworden. Graag informeren wij u over onze bewezen succesvolle aanpak en geprogrammeerd normenkader voor het zelfonderzoek 2015. Wij kunnen u helpen om de resultaten snel boven tafel te krijgen. 

 

Q-CONCEPTS ONTZORGT U BIJ HET ZELFONDERZOEK

Q-Concepts bewaakt bij veel zorginstellingen of de registratie rechtmatig, tijdig en volledig plaatsvindt. In het verlengde daarvan ondersteunt Q-Concepts ook bij het zelfonderzoek. Ook dit jaar hebben wij een tool ontwikkeld die u ontzorgt en helpt bij analyses en het voorkomen van veel handmatig werk, waardoor u de hoge uitvoeringskosten voor het zelfonderzoek beperkt.

 

Wij bieden een bewezen en goed onderbouwde, transparante methodiek volgens een geprogrammeerd normenkader en gebaseerd op data-analyse die fouten snel inzichtelijk maakt. Daarmee voldoet het zelfonderzoek aan de gewenste opzet. De methodiek wordt nauw afgestemd met instellingen, accountants en overige betrokken partijen.

 

Q-Concepts heeft voor schadelastjaar 2013 en 2014 meerdere zelfonderzoeken uitgevoerd voor GGZ-instellingen met behulp van onze bewezen tool. Wij beschikken over de juiste kennis van de (data uit) systemen, van wet- en regelgeving en van risico’s in het registratieproces.

 

RESULTATEN BINNEN 1 WEEK

Q-Concepts levert voor het zelfonderzoek de volgende resultaten op:

  1. Binnen één week een onderbouwd zelfonderzoek op basis van uw data-set.
  2. Financiële impactbepaling van elk controlepunt met de mogelijkheid om in te zoomen op onderliggende trajecten.
  3. Een goed gedocumenteerd en navolgbare verantwoordingsrapportage voor de instelling, accountant, zorgverzekeraars en andere betrokkenen.

Aansluitend kan Q-Concepts u ondersteunen om deze (omzet)risico’s structureel en zo vroeg mogelijk in het proces te bewaken bij de verantwoordelijke medewerker (ondersteuning zelfsturing).  Ook kunnen we u, op basis van de eerder verkregen data, ondersteunen bij het bewaken van afspraken met verzekeraars en gemeenten. Dit zodat u optimaal grip heeft op uw opbrengsten en bijbehorende risico’s.

 

GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF QUA PRIJS!

De prijs voor de inzet van onze tool en ondersteuning is duidelijk en transparant opgebouwd en bestaat uit een vaste component en een variabele component per behandeltraject/dbc. Hierdoor zijn uw bestedingen vóóraf inzichtelijk en betaalt u enkel voor de elementen die u nodig heeft.

 

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de wijze waarop wij u kunnen ondersteunen met het zelfonderzoek, dan kunt u contact opnemen via 073-6132510 of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij vragen horen wij het graag!

 

Met vriendelijke groet,

Het Q-Concepts Healthcare team

Q_Concepts NBA zoekt RA als bestuurslid - Accountancy vanmorgen https://t.co/PrOvpiUlx7
Q_Concepts Voor u de Beste WENSEN voor 2018, voor ons de Beste MENSEN in 2018! Wij trappen dit jaar feestelijk af; in januari… https://t.co/oFtgTam5O3
Q_Concepts Babette sluit de week af: Topdrukte op kantoor bij Achmea Investment Management #corporatemovie #team #dinerhttps://t.co/RN7PG12ZIy
Q_Concepts Om een boost te geven aan ons Talent Management Programma is @ErikvdMost nu ook Insights practitioner. Zo geven we,… https://t.co/3CpsW9zeqh
Q_Concepts Ondertussen in de week van Babette Kouwenhoven: Momenteel op project bij Achmea Investment Management: inrichten… https://t.co/m4Fgkba9fp