Actueel

Q PE Academy

Meld je aan voor de Q-PE-Academy van 28 juni en 5 juli!

Thema: 'Een andere benadering van fraude, gedragsaspecten'

 

 

Voor onze personeelsleden, klanten en relaties zijn wij in 2015 gestart met de Q-PE-Academy. Hierin komen onderwerpen aan de orde die voor onze professionals, maar ook voor u als ondernemer interessant zijn. U wordt op diverse onderwerpen geheel bijgepraat waarbij altijd zal worden ingegaan op recente ontwikkelingen.

 

Programma en locatie

Op 28 juni en 5 juli organiseert Q-Concepts, in samenwerking met Chiel Kajim van de afdeling Forensic Services van PwC, een nieuwe Q-pe Academy. Tijdens deze Academy ontvangt u handvatten om op een andere wijze niet gewenst gedrag te constateren, zodat u tijdig actie kunt ondernemen.

 

Chiel Kajim is bijna 19 jaar werkzaam binnen forensic services, waar hij zich bezig houdt met internationale en nationale (fraude)onderzoeken. Tevens is hij verantwoordelijk voor het Corporate Intelligence center in Nederland. In het verleden heeft Chiel 17,5 jaar gewerkt bij de Nederlandse Politie voor diverse onderdelen. Chiel heeft een master titel fiscaal recht en heeft de postdoctorale opleiding Forensic Auditing gevolgd.

15.30 uur:  Ontvangst

15.45 uur:  Openingswoord

16.00 uur:  Een andere benadering van fraude, gedragsaspecten:

 

Aan de hand van de fraudedriehoek krijgt u uitleg over het belang van monitoren van gedrag, wat vaak een onderbelicht aspect in de audit is. Het wordt een interactieve sessie waarin we deelnemers vragen informatie uit te wisselen op welke wijze zij omgaan met het monitoren van gedrag. Hierbij worden vanuit Chiel Kajim actuele en relevante praktijkvoorbeelden met u gedeeld. Tijdens de sessie ontvangt u mogelijke handvatten om ongewenst gedrag in de toekomst te voorkomen dan wel te constateren.  

18:15 uur:  Afsluiting en borrel

De bijeenkomst zal 28 juni plaatsvinden in het Van der Valk Hotel te Ridderkerk, Krommeweg 1, Ridderkerk. 

De bijeenkomst zal 5 juli plaatsvinden in het Van der Valk Hotel te Vught, Bosscheweg 2, Vught.

 

Deelname is kosteloos

De Q-PE Academy is kosteloos en zien wij als investering in ons netwerk. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, klik hier om aan te melden.

 

Toekenning PE-uren

Voor de AA’s en RA’s onder u: voor het bijwonen van onze kennissessies worden 2 officiële PE-uren toegekend door het NBA.

 

Seminar agenda 2017

Taxperience: 'Prinsjesdag: het nieuwe belastingplan en de gevolgen voor u'
27 september, locatie Vught.
HVK Stevens: 'Prinsjesdag: het nieuwe belastingplan en de gevolgen voor u'
4 oktober, locatie Vught.

VNO NCW: 'Ontwikkelingen binnen BV Nederland'
29 november, locatie Ridderkerk.

 

Wij verzoeken u deze data te reserveren in uw agenda. Meer informatie volgt!

Nog niet aangemeld voor onze Q-Update? Meld u nu aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Q_Concepts NBA zoekt RA als bestuurslid - Accountancy vanmorgen https://t.co/PrOvpiUlx7
Q_Concepts Voor u de Beste WENSEN voor 2018, voor ons de Beste MENSEN in 2018! Wij trappen dit jaar feestelijk af; in januari… https://t.co/oFtgTam5O3
Q_Concepts Babette sluit de week af: Topdrukte op kantoor bij Achmea Investment Management #corporatemovie #team #dinerhttps://t.co/RN7PG12ZIy
Q_Concepts Om een boost te geven aan ons Talent Management Programma is @ErikvdMost nu ook Insights practitioner. Zo geven we,… https://t.co/3CpsW9zeqh
Q_Concepts Ondertussen in de week van Babette Kouwenhoven: Momenteel op project bij Achmea Investment Management: inrichten… https://t.co/m4Fgkba9fp