Organisatie

Een platte en efficiente organisatie

 

Kwaliteitsconcepten voor accountancy, (interim)advies en (interim)management

Wij zijn een platte en efficiënte organisatie. Q-Concepts biedt kwaliteitsconcepten in de vorm van dienstverlening op het gebied van accountancy, (interim)advies en (interim)management. Voorbeelden hiervan zijn: accountantscontrole, overige audit-gerelateerde werkzaamheden, risk management, finance, information management en interim-staffing.

 

Voor elk vraagstuk een passende oplossing

U bent ondernemer. U weet wat u kunt en wat u wilt. Visie, overtuiging, wilskracht. Onzekerheid is inherent aan het ondernemerschap. Hoe beoordeel je de risico's? Waar liggen de grenzen? Is uw financiële verantwoording extern toereikend en geeft het intern tijdig het juiste beeld? Werkt u efficiënt genoeg? Focust u op de juiste zaken? Waar liggen de mogelijkheden om een nog beter resultaat te behalen? Wij ondersteunen u graag bij het invullen van deze en andere vraagstukken

 

Duurzame samenwerking

Wij werken graag met u samen om deze en andere vraagstukken in te vullen zodat u het optimale uit uw onderneming kunt halen. Op deze website vindt u uitgebreide informatie over Q-Concepts en haar diensten. Ons bedrijfsprofiel bevat deze informatie in beknopte vorm en is te downloaden om later nog eens rustig te kunnen lezen. Wij schakelen snel met de professionals die wij in huis hebben, maar ook indien nodig met adviseurs van onze strategische partners op het gebied van fiscale dienstverlening, advocatuur of fusies en overnames.

 

Voor meer informatie zie: Bedrijfsprofiel Q-Concepts