Q-Audit Only

Q-Audit Only

Voor collega accountancy-ondernemers

Buiten de wat meer traditionele accountancy-werkzaamheden, desgewenst in combinatie met integrale dienstverlening, bieden wij u het unieke "Q-Audit Only" concept aan. Accountantskantoren mogen met de invoering van de Wet Toezicht Accountantsorganisaties (WTA) alleen nog wettelijke controles uitvoeren indien zij over een vergunning voor deze dienstverlening beschikken. Wij beschikken over de benodigde vergunningen en respecteren uw bestaande relaties.

 

Wij bieden u samenwerkingsvormen aan waarbij uw overige dienstverlening (samenstellen, fiscaliteiten etc.) door uw eigen organisatie kan blijven worden uitgevoerd.

 

Uw voordeel? U heeft geen vergunning meer nodig en u behoudt uw klant ten aanzien van uw overige dienstverlening. Wij bewaken de kwaliteit en dragen ook de verantwoordelijkheid. U kunt daarbij tevens profiteren van onze natuurlijke adviesfunctie.

We werken intensief met uw organisatie samen om de totaalkosten voor u zo laag mogelijk te houden. Voordelen voor u zijn dat u uw klant behoudt ten aanzien van uw overige dienstverlening en dat er geen concessies gedaan worden ten aanzien van de kwaliteit!

 

Meer te weten willen komen?

Heeft u een accountants- of administratiekantoor en wilt u meer weten over ons Q-Audit Only concept, dan nodigen wij u uit om op de onderstaande link te klikken.


Samenwerken > branchegenoten