Branchegenoten

Flexibel samenwerken met branchegenoten

Het verkrijgen van een AFM-vergunning is een kostbare aangelegenheid en het blijven voldoen aan de vergunningsvereisten is een administratief ingewikkeld en veeleisend proces. Veel kleinere accountantskantoren worstelen met de vraag of het voor hen wel efficiënt is om de vergunning te handhaven. Heeft u deze afweging reeds gemaakt? Of gaat u dit mogelijk op korte termijn evalueren? Denkt u dan na over het volgende concept:

 

Q-Audit Only 

Wij bieden u een unieke samenwerkingsvorm: ook bij het zelf beëindigen of verliezen van de genoemde vergunning kunt u uw cliënten blijven bedienen. Wij kunnen optreden als tekenend accountant en dus de verklaring afgeven ten behoeve van uw cliënt. Uiteraard zijn wij gebonden aan de verplichte werkzaamheden die uitgevoerd moeten zijn voor het afgeven van een verklaring. Deze werkzaamheden kunnen echter ten dele in samenwerking met u worden uitgevoerd. Uw voordeel? U heeft geen vergunning nodig, u behoudt grotendeels uw business (alle overige dienstverlening) en kunt dus uw klanten blijven bedienen. Wij bewaken de kwaliteit en ook de verantwoordelijkheid voor de controle dragen wij. U kunt in alle vertrouwen  accountantscontroles outsourcen, wij bieden u de garantie dat de dienstverlening die nu door u wordt verricht ook bij u blijft. Dat geven wij zwart-op-wit!


Ondersteuning bij de vergunningaanvraag

Mocht u tot de conclusie komen dat het voor u toch efficiënter is om zelf een vergunning aan te vragen of aan te houden, dan kunnen wij uw vergunningaanvraag vergemakkelijken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Interim staffing

Het is moeilijk om uw personeelsbestand op orde te krijgen en te houden, dat weten we uit eigen ervaring. Tijden dat u tijdelijk teveel of juist te weinig mensen in dienst heeft komen voor, soms zelfs op hetzelfde moment. Wij onderzoeken graag met u de mogelijkheid om op dit gebied iets voor elkaar te kunnen betekenen.

 

Meer informatie?

Spreekt onze werkwijze u aan, wilt u ook graag flexibel samenwerken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.