Carriere

Interim professional

Als organisatie werken we intensief en effectief met en voor onze klanten, we werken enthousiast aan gezamenlijke doelen met als resultaat een hoge kwaliteit tegen een faire prijs.
Door onze kennis en expertise voortdurend uit te wisselen en door open te staan voor uiteenlopende visies komen we tot verrassende en effectieve oplossingen en adviezen voor onze cliƫnten. We zijn ervan overtuigd dat we een optimale dienstverlening aan kunnen bieden door iedereen te laten doen waar hij of zij het best in is. Wij schakelen daarbij graag de hulp in van andere experts. Wij werken dan ook graag samen met deskundigen als jij.


Wie zoeken we?

We streven naar kwaliteit, dus we zoeken ook kwaliteit. We werken graag samen met reeds gevestigde bedrijven en collega interim-professionals. Maar ook experts, momenteel nog in loondienst, die overwegen de stap naar zelfstandigheid te nemen, verwelkomen we graag. Wij kunnen je overigens ook begeleiding bij die overstap aanbieden.


Interesse?

Heb je interesse om zelfstandig als financiƫle professional aan de slag te gaan, en wil je optimaal profiteren van ons netwerk en onze andere faciliteiten? Sluit je dan bij ons aan. Hierdoor ben je verzekerd van een vaste stroom van opdrachten, heb je toegang tot ons kennisnetwerk en waarborg je je eigen ontwikkeling. We vinden het sowieso leuk om kennis te maken, neem dus gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.