Carriere

Adviseur

Als specialist van Q-Concepts Interim en Advies ondersteun je onze klanten bij het doorgronden van uiteenlopende belangrijke marktontwikkelingen die invloed hebben op alle facetten van bedrijven en organisaties. Dit betreft financiƫle, economische en strategische onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan fusies en overnames, het verkrijgen van toegang tot kapitaalmarkten en het maken van onderhandelings- en structureringsafspraken. Je adviseert klanten bij het afstemmen van de organisatiestrategie op deze ontwikkelingen. Het resultaat voor onze klant loopt uiteen van prestatieverbetering en risicobeheersing tot waardeverhoging en meer vertrouwen bij stakeholders.


Wie zoeken we?

Voor Q-Concepts Interim en Advies zoeken we sterke persoonlijkheden met een analytische geest met een afgeronde universitaire of HBO studie op zak (bij voorkeur een economische studie). Interesse voor financiƫn is zeer gewenst.


Interesse?

Heb je interesse in een loopbaan bij Q-Concepts Interim en Advies? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.