Carriere

Accountant

Als accountant in onze controlepraktijk voer je audits uit en voeg je dus zekerheid toe aan de informatie die een onderneming verstrekt. Je bent je bewust van deze maatschappelijke taak. Je bent het aanspreekpunt van de klant en verantwoordelijk voor de plannings- en afrondingsfase van de jaarrekeningcontrole. Daarnaast voer je werkzaamheden uit ter controle van de interne beheersingsmaatregelen van een klant. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en uitvoering van de interim controles. Je bent de coach van minder ervaren collega’s en beoordeelt hun werkzaamheden. Afhankelijk van je ervaring ben je afgestudeerd RA of volg je colleges van je Master of Post-Master.

Onze specialisten ondersteunen organisaties daarnaast met het verbeteren van hun financiële sturing of voeren ze due diligence-onderzoeken uit ten behoeve van fusies en overnames. Ook heeft Q-Concepts experts in dienst die klanten adviseren over de kwaliteit van data-security en (IT)systemen.

 

Q-Concepts kent een diversiteit aan branches en klanten. Wij bieden je inspirerende collega's en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven. Je werkt binnen een klein, enthousiast en gedreven team waar aandacht is voor jou en jouw ambities.

 

Wat bieden wij onze professionals?

Wij bieden je een uitdagende baan in een jonge en dynamische omgeving met een plezierige werksfeer en informele omgangsvormen. Een functie waar je de mogelijkheid krijgt om, samen met je collega’s, te ontwikkelen, te groeien en om samen bij te dragen aan de groeiende organisatie die gedreven wordt door kwaliteit en waarin een professioneel-kritische houding voorop staan. 

Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid je breder te ontwikkelen door naast accountancy werkzaamheden ook ervaring op te doen als interim finance professional. Hierdoor kun je naast het accountantswerk ook diverse interim- en adviesprojecten oppakken. Onze huidige professionals zijn erg enthousiast over de variatie in het werk die hierdoor ontstaat. Daarnaast ben je dan ook beter in staat om je klanten te begrijpen waardoor de kwaliteit verder toeneemt!  Tevens bieden wij je een gevarieerd opleidingsaanbod via onze Q-Academy.


Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar kandidaten die een studie hebben gevolgd zoals bedrijfseconomie, accountancy, bedrijfskunde, economie of bedrijfsinformatica en hierbij reeds over minimaal 3 jaar werkervaring beschikken. 

Daarnaast zijn wij op zoek naar registeraccountants die gedreven worden door kwaliteit, die zin hebben in een nieuwe uitdaging en account management hoog in het vaandel hebben staan.

 
Voor alle kandidaten geldt dat een gezonde ambitie, doorzettingsvermogen, goede communicatieve vaardigheden, planmatige en nauwkeuring werkwijze, teamgeest en een gezonde dosis humor van groot belang zijn.


Interesse?

Heb je interesse in een loopbaan bij Q-Concepts Accountancy? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.