Carriere

Wij zijn altijd op zoek naar professionals die ons team versterken!

Onze professionals werken als adviseur of specialist en dragen volgens ons concept bij aan het succes van onze opdrachtgevers. Je kunt werken bij Q-Concepts, in vast of tijdelijk dienstverband of op projectbasis als zelfstandige.

 

Als medewerker van Q-Concepts wordt je beoordeeld en beloond naar prestatie. Wij werken met aanzienlijke individuele bonussen en met een loyaliteitsprogramma. Daarnaast bieden wij je niet alleen een baan of partnership, wij bieden je een carrière. Als je jezelf verder wilt ontwikkelen dan wordt je door ons gecoacht en gestimuleerd en zullen we het aanbod van werkzaamheden hierop afstemmen. Uitgangspunt blijft echter dat jij bepaalt wat je wilt doen en hoe en of je wilt groeien.

 

Meer informatie? Neem dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

Adviseur

Als specialist van Q-Concepts Interim en Advies ondersteun je onze klanten bij het doorgronden van uiteenlopende belangrijke marktontwikkelingen die invloed hebben op alle facetten van bedrijven en organisaties. Dit betreft financiële, economische en strategische onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan fusies en overnames, het verkrijgen van toegang tot kapitaalmarkten en het maken van onderhandelings- en structureringsafspraken. Je adviseert klanten bij het afstemmen van de organisatiestrategie op deze ontwikkelingen. Het resultaat voor onze klant loopt uiteen van prestatieverbetering en risicobeheersing tot waardeverhoging en meer vertrouwen bij stakeholders.

Lees meer...

Accountant

Als accountant in onze controlepraktijk voer je audits uit en voeg je dus zekerheid toe aan de informatie die een onderneming verstrekt. Je bent je bewust van deze maatschappelijke taak. Je bent het aanspreekpunt van de klant en verantwoordelijk voor de plannings- en afrondingsfase van de jaarrekeningcontrole. Daarnaast voer je werkzaamheden uit ter controle van de interne beheersingsmaatregelen van een klant. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en uitvoering van de interim controles. Je bent de coach van minder ervaren collega’s en beoordeelt hun werkzaamheden. Afhankelijk van je ervaring ben je afgestudeerd RA of volg je colleges van je Master of Post-Master.

Lees meer...

Interim professional

Als organisatie werken we intensief en effectief met en voor onze klanten, we werken enthousiast aan gezamenlijke doelen met als resultaat een hoge kwaliteit tegen een faire prijs.
Door onze kennis en expertise voortdurend uit te wisselen en door open te staan voor uiteenlopende visies komen we tot verrassende en effectieve oplossingen en adviezen voor onze cliënten. We zijn ervan overtuigd dat we een optimale dienstverlening aan kunnen bieden door iedereen te laten doen waar hij of zij het best in is. Wij schakelen daarbij graag de hulp in van andere experts. Wij werken dan ook graag samen met deskundigen als jij.

Lees meer...