Branchekennis

Onderscheidend vermogen door (specifieke) branchekennis

Binnen Q-Concepts bundelen wij onze kennis en expertise vanuit verschillende zienswijzen. Wij werken nauw met elkaar samen én leggen verbanden met inzichten van klanten, hun stakeholders en andere relaties. Wij leveren daarmee de beste diensten en oplossingen voor u als relatie.

 

Sparringpartner bij ondernemingsvraagstukken

In onze dienstverlening willen wij u meerwaarde laten ervaren onder andere door het gebruiken van onze branchekennis. Door deze kennis kunnen we effectiever branche-specifieke bedrijfsrisico’s en de gevolgen voor uw bedrijfsvoering en financiële verslaglegging inschatten. Daarnaast treft u een goed geïnformeerde gesprekspartner waarmee u uw ondernemingsvraagstukken kunt delen. Een begripvolle sparringpartner geeft u als ondernemer net dat steuntje in de rug dat u soms nodig heeft.

 

Healthcare, woningbouw corporaties, online- en offline retail, bouw en vastgoed, voedingsmiddelenindustrie

Naast onze algemene kennis omtrent diverse marktsectoren onderscheiden wij ons in onze dienstverlening binnen de marktsectoren healthcare, woningbouwcorporaties, online- en offline retail, bouw en vastgoed en voedingsmiddelenindustrie. Binnen deze sectoren zijn wij zowel op het gebied van accountancy dienstverlening als interim- en advies dienstverlening actief.

 

Wij spreken wij uw taal! Dat is de toegevoegde waarde zoals deze door onze klanten wordt beleefd.