The people behind Q-Concepts

De mensen achter Q-Concepts

Q-Concepts | De mensen achter Q-Concepts

Het merendeel van de directieleden van Q-Concepts zijn lange tijd in dienst geweest bij één van de Big-4 accountantskantoren. Naast de opgedane kennis en ervaring hebben ze hier ook de titel RA (Register Accountant) behaald. Hieronder volgt een korte beschrijving van de directieleden.

 

Cor PijnenburgCor Pijnenburg

Cor heeft veel ervaring opgedaan als accountant van diverse organisaties, variërend van kleinere  organisaties tot grote (beursgenoteerde) ondernemingen. Daarnaast heeft hij ervaring met interim- en turnaround management bij groeiende en zich professionaliserende ondernemingen. Intensieve samenwerking op basis van strak projectmanagement met aandacht voor de mensen achter de onderneming, analytisch sterk, open en  hands-on instelling karakteriseren zijn manier van werken.

Binnen Q-Concepts is Cor verantwoordelijk voor het commerciële beleid.

 

M:+31 6 14 37 34 48
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
linkedinlogo

 

Boudewijn DarisBoudewijn Daris

Boudewijn houdt zich bezig met de controle van jaarrekeningen en adviseert bedrijven op bedrijfseconomisch gebied. Daarbij moet worden gedacht aan vraagstukken ten aanzien van interne beheersing, recovery, automatisering en risicomanagement alsmede herstructureringen en financieringen. Hij richt zich op de volgende marktsectoren; vastgoedsector, zowel woningcorporaties als bouw- en bouwgerelateerde ondernemingen. Grondige aanpak, professionaliteit en streven naar kwaliteit karakteriseren zijn manier van werken.

Boudewijn is binnen Q-Concepts verantwoordelijk voor office en compliance.


M: +31 6 43 58 59 82
E:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
linkedinlogo

 

 

Willem van ZutphenWillem van Zutphen

Willem heeft veel ervaring opgedaan als accountant van zowel grote (internationale) ondernemingen als ook van kleinere organisaties. Binnen zijn klantenportefeuille richt hij zich op zorginstellingen. Daarnaast heeft Willem veel ervaring met fusies en overnames in het MKB en zorginstellingen. Hij adviseert tevens bedrijven op gebieden als administratieve organisatie en interne beheersing, procesanalyses, opzet en optimalisatie van managementinformatie en overige financieel gerichte vraagstukken. Pragmatisch, direct, professionaliteit en streven naar kwaliteit kenmerken Willem.

Binnen Q-Concepts is Willem verantwoordelijk voor HR-zaken en de interimtak.

M: +31 6 43 78 09 02
E:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
linkedinlogo

 

Martijn BoelhouwersMartijn

Martijn heeft veel ervaring opgedaan als accountant van diverse organisaties, variërend van middelgrote organisaties, notariskantoren, advocatenkantoren tot grote (beursgenoteerde) ondernemingen. Naast zijn brede praktijkervaring heeft Martijn zich gespecialiseerd in de Nederlandse voedingsmiddelen sector en retailsector. Karakteristiek voor zijn manier van werken is een open houding, inlevingsvermogen, actiegericht en hands-on volgens de filosofie “samen bereik je meer”.

Binnen Q-Concepts is Martijn verantwoordelijk voor de uitbouw van de accountancypraktijk in de regio Rotterdam.


M:+31 6 33 61 79 40
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
linkedinlogo

 

 

Erwin TakErwin

Erwin is al meer dan 10 jaar actief als consultant en projectmanager. Hij heeft zijn ervaring voornamelijk opgedaan bij banken, verzekeraars en vermogensbeheerders. Erwin heeft gedetailleerde kennis van bancaire en investment management processen en is expert op het gebied van systeemselectie, Investment Accounting en Reporting. Verder adviseert hij financiële instellingen op het gebied van Business Information Planning, Test Management, Project Management, Data Governance & Data Quality en Datawarehousing. Flexibiliteit, het streven naar totale klanttevredenheid en een doortastende aanpak zijn kenmerkend voor Erwin.

Binnen Q-Concepts is Erwin medeverantwoordelijk voor de verdere uitbouw van Advies, sector Banking & Investments.

M: +31 6 14 64 17 99
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
linkedinlogo

 

Jos AdriaansJos

Bij één van de Big-4 accountantskantoren heeft Jos zich als accountant gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Als interim manager heeft hij zich binnen deze sector verder toegelegd op verschillende financiële en niet-financiële vraagstukken. De verbeter- en verandertrajecten die hij heeft geleid kenmerken zich door een pragmatische opstelling, een scherp gevoel voor efficiency en een sterke sensitiviteit voor sociale- en persoonlijke aspecten binnen de afdelingen en tussen medewerkers. Hierdoor is Jos een scherpe sparringpartner voor zowel toezichthouder, bestuur als management. Jos is specialist op het gebied van financiering, controlling, accounting, organisatorische inrichting en herstructurering met name binnen de gezondheidszorg.

Binnen Q-Concepts is Jos medeverantwoordelijk voor de verdere uitbouw van Advies, sector Healthcare.

 

M: +31 6 15 05 62 28
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
linkedinlogo

 

Arnoud Albadaarnoud-zwart-wit

Arnoud is een Business Consultant met veel ervaring in het vertalen van business requirements/problemen in oplossingen. Met name vraagstukken waarbij de oplossing gezocht moet worden in processen en ICT. Deze ervaring en kennis van beschikbare ICT-oplossingen heeft ervoor gezorgd dat hij veel klanten succesvol heeft begeleid in selectie- en implementatievraagstukken. Omdat Arnoud zelf werkzaam is geweest in de Front Office en Mid Office is hij een goede sparringpartner voor de (toekomstige) eindgebruiker.

Arnoud is erg nieuwsgierig, ambitieus en gemotiveerd. Hij richt zich de laatste jaren meer en meer op de grotere implementatievraagstukken in met name Asset Management, waaronder bij grote internationale banken en Asset Managers in binnen- en buitenland. Arnoud vervult steeds vaker de rol van Project/Programma Manager en heeft hierbij door zijn achtergrond veel oog voor detail. Hij geeft leiding aan het selecteren en implementeren van modules van bestaande oplossingen,

“back-to-front solutions” en is betrokken bij vraagstukken voortkomend uit wet- en regelgeving.

Binnen Q-Concepts is Arnoud medeverantwoordelijk voor de verdere uitbouw van Advies, sector Banking & Investments.

 

M: +31 6 30 85 17 00
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
linkedinlogo